• Képzési és Tábor Központ Szentes-Magyartésen

A VE-GA Gyermek és Ifjúsági Szövetség Képzési és Tábor Központja Magyartésen

Kategória: Táboroztatás - Magyartés
Megjelent: 2014. július 05. szombat
Bővebben: A VE-GA Gyermek és Ifjúsági Szövetség Képzési és Tábor Központja Magyartésen

A VE-GA Gyermek és Ifjúsági Szövetség Magyartési Képzési és Tábor Központja kiválóan alkalmas nagyközösségi programok lebonyolítására. Szentesről könnyen és jól megközelíthető mind tömegközlekedéssel (busz, vonat), autóval, vagy kerékpárral. A távolsági busz közvetlenül a bejárat mellett áll meg. A néhányszáz lelket számláló kis falu a Körös vidékének természeti értékei között nyugodt, háborítatlan közeget biztosít, ahol minden feltétel adott a személyiség- és közösségfejlesztő munkára való koncentráláshoz, de a harmonikus kikapcsolódáshoz is a fárasztó szellemi feladatok, tréningek között.

Bővebben: A VE-GA Gyermek és Ifjúsági Szövetség Képzési és Tábor Központja Magyartésen

A VE-GA Képzési és Tábor Központja - Szentes-Magyartés

Kategória: Táboroztatás - Magyartés
Megjelent: 2014. június 13. péntek


A hely Magyartés Szentestől észak-keletre (13 km), Csongrádtól keletre, a körös torkolatától (Európa kemping című film) nem messze van (Szeged 56 km, Ópusztaszer 30 km). A falu a tanyák között lévő kistelepülés (lakosok száma 300), melyet főleg horgászok látogatnak. Közigazgatásilag Szenteshez tartozik. Két közintézménye a kocsma és a bolt.
A legközelebbi vasúti megállóhelyek Szentes és Nagytőke, ahonnan busszal 15-20 perces út után, menetrend szerinti járatokkal lehet eljutni a faluba.

Bővebben: A VE-GA Képzési és Tábor Központja - Szentes-Magyartés