2001. év Szentes Város Közéleti Ifjúsági Díja

Kategória: SZIDÖK- Közéleti díj Megjelent: 2001. október 09. kedd

2001. évben a díjat Tóth Tibor a Horváth Mihály Gimnázium tanárának, a városi korosztályi közélet segítőjének és Pataki Katalin tanulónak, a Gyermek és Ifjúsági Kerekasztal, továbbá a Szentesi Ifjúsági és Diák Önkormányzat kialakításában való részvételéért adományozta a testület.Gratulálunk és bízunk abban, hogy a korosztályi közéleti munkát a továbbiakban is támogatni fogják, nem felejtik el.

Tóth Tibor Szirbik Imre polgármestertõl átveszi a díjat
Tóth Tibor Szirbik Imre polgármestertõl átveszi a díjat
    
Pataki Katalinnak Szirbik Imre polgármester átadja a díjat
Pataki Katalinnak Szirbik Imre polgármester átadja a díjat


Pataki Katalin:
Nagyon jó érzés, hogy méltónak találtak Szentes Város Közéleti Ifjúsági Díj-ára. Ugyanakkor be kell vallanom, amikor megkaptam, még nem tudtam igazán átérezni a jelentőségét.
Én addig egyszerűen csak játszottam és "pezsegtem". A GYIKA, a SZIDÖK, a kézműves műhely vagy a táborok elsősorban lehetőséget jelentettek, hogy kipróbálhassam, megismerhessem önmagamat. Élveztem, hogy olyan dolgokat csinálhatok, amelyek alkalmat adnak a kapcsolatteremtésre más emberekkel.
Először meglepett, hogy ezt komoly felnőttek olyan fontos munkának tartják, hogy még díjat is adnak érte. Így visszagondolva mégis sokat jelent, mert megerősítés és biztatás. Azt jelzi számomra, hogy amit alapvetően a magam kedvére csináltam, másoknak is fontos volt.
Ez a díj nekem útravaló és kihívás. Az előbbi azért, mert azt üzeni: “Érdemes!", az utóbbi pedig azért, mert igyekeznem kell felnőttként is méltónak maradni hozzá.
Köszönöm.