• Képzési és Tábor Központ Szentes-Magyartésen

Módszertani kiadványok

Kategória: Baráti kör Megjelent: 2010. december 30. csütörtök

A Csillagpor Alapí­tvány Családműhely programjának keretében a VE-GA Gyermek és Ifjúsági Szövetséggel szoros együttműködésben eddig 2 módszertani kiadvány jelent meg:

  • Az ifjúságsegí­tés módszertára
  • A közösségfejlesztés módszertára

Letöltések:
Az ifjúságsegí­tés módszertára borí­tó (*.pdf)
Az ifjúságsegí­tés módszertára bemutató (*.pdf)
A közösségfejlesztés módszertára borí­tó (*.pdf)
A közösségfejlesztés módszertára bemutató (*.pdf)

Ezt a két ingyenes kiadványt ajánljuk most a figyelmetekbe. A kiadványok kis példányszámban jelentek meg, ezért papí­r formátumban csak azoknak tudunk ingyenes példányt küldeni, akik közösségi hozzáférést tudnak biztosí­tani szintén ingyenesen a kiadványok számára.

Ha papí­r alapon szeretne igényelni (és közösségi hozzáférést tud biztosí­tani), kérjük, töltse ki és küldje vissza a mellékelt nyilatkozatot: Nyilatkozat letöltése (*.doc)
Elektronikus formában is terjeszteni kí­vánjuk 2011. januárban szintén ingyenesen. Mivel ha megkezdjük az elektronikus terjesztést, utána már nem tudjuk nyomon követni, hogy hány helyre jut el az anyag, ezért január közepéig összegyűjtjük az erre vonatkozó igényeket, és egyszerre küldjük ki az igénylőknek január végén.

Ha elektronikusan szeretne igényelni, kérjük, töltse ki és küldje vissza a mellékelt igénylőlapot: Igénylőlap letöltése (rtf)


A nyilatkozat illetve az igénylőlap visszaküldendő 2011. január 15-ig.
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
postací­m: Csillagpor Alapí­tvány, 5000 Szolnok, Tóth F. u. 2.

Kérjük, hogy terjessze ezt a lehetőséget mindazok körében, akik ifjúságsegí­téssel, közösségfejlesztéssel foglalkoznak, vagy érdekelheti őket ez a lehetőség.

Köszönettel:

Veresné Péter Judit
szakmai vezető

Csillagpor Alapí­tvány, Szolnok