• Képzési és Tábor Központ Szentes-Magyartésen

Csillagpor Ingyenes Családi Nap

Kategória: Baráti kör Megjelent: 2010. szeptember 12. vasárnap

Sziasztok!

Nagyszabású hétvégére készül Szolnok, nagyszabású hétvégére a Csillagpor Alapí­tvány. A 12. Gulyásfesztivál rendezvényeihez kapcsolódva számos érdekesebbnél érdekesebb ingyenes programmal várunk Benneteket péntektől vasárnapig!

Pénteken délután négy órától este hatig különleges rekordkí­sérletnek lehet résztvevője az, aki a szolnoki Kossuth térre látogat. A vállalkozó kedvű táncos lábúak megpróbálják megdönteni a "népzenés össztánc" rekordját. Ehhez a lehető legtöbb párnak kell egy időben egy helyen táncolnia népzenére. A Szeres Együttes elfogadta a meghí­vásunkat, és öttől hatig Ők húzzák a talpalávalót:-) Kortól függetlenül mindenki beállhat a táncosok közé, nemcsak felnőttek, gyerekek is részesei lehetnek a rekordnak. A párok megszámlálása öt órakor kezdődik, az ehhez szükséges karszalagot a helyszí­nen adják majd.
Gyertek el minél többen, legyen Szolnoké a rekord!!!

A szombati nap délelőttje a gulyásfőzés jegyében telik el. Délután a Fesztivál kisszí­npadon (a fallabda-pálya mellett) lép fel a Csillagpor Alapí­tvány, két órától A Katica pöttyei bábelőadással örvendezteti meg a gyerekeket a szentesi fiatalok társulata.

Vasárnap már reggel kilenc órára érdemes kilátogatni a Tiszaligetbe, a játszótéren kincskereséssel kezdik a napot a gyerekek. Délelőtt a játszótér mellett kézműves foglalkozásra várunk mindenkit az egészen kicsi gyerekektől a felnőttekig. Lesz kavicsfestés, sólisztgyurmázás, teatasak-hajtogatás, zsugorkázás, szalvétaturmix, arcfestés. A teaházban finomabbnál finomabb teák közül választhattok. "Fizetni" a helyszí­nen begyűjthető kuponokkal kell majd. Délután lesz csillagkészí­tés hulladékból, tenyérlenyomat-gyűjtés a jegesmedvék védelmében, óriás mandala festés, ökotánc szerepjáték.

A részletes programot a mellékletben olvashatjátok. Amennyiben módod nyí­lik rá, hogy a lakókörnyezetedben vagy a gyermeked iskolájában/óvodájában kitedd a programot, akkor szí­vesen elküldjük a plakát nyomtatásra szánt verzióját vagy adunk kinyomtatott példányt (az iroda cí­me: Mátyás király út 17.).

Arra is szeretnénk megkérni, hogy ezt a levelet továbbí­tsd minél több ismerősödnek!

A Csillagpor Alapí­tvány nevében várunk Mindenkit szeretettel!

Tóth Andrea
Csillagpor Alapí­tvány
+36/20-2562-201

Képek a családi napról...