• Képzési és Tábor Központ Szentes-Magyartésen

1% esélyünk van...

adom2.jpg

 

... arra, hogy minket válasszon akkor, amikor egy társadalmi szervezet számára felajánlja adójának 1%-át. Mégis megpróbáljuk, mert bízunk benne, hogy munkánk méltó lehet az Ön támogatására.

  • Ha úgy érzi, hogy gyermekei jól érezték magunkat a programjainkon...
  • Ha úgy látja, jó ügyért dolgozunk...
  • Ha Ön fontosnak tartja, hogy a fiatalok számára továbbra is elérhetőek legyenek hagyományos értékeink...
  • Ha szeretné, hogy mindaz, amit munkánkból megismert, ebben az évben is folytatódjon...

... akkor kérjük, támogassa adója 1%-ával a VE-GA Gyermek és Ifjúsági Szövetséget!
Adószámunk:

19083175-1-06

A szükséges, előre kitöltött rendelkező nyilatkozat letölthető itt (*.pdf) és ki is nyomtatható.
További adatok szervezetünkről itt találhatóak: adatlapunk az adjukossze.hu (NIOK) oldalon.

Hogyan lehet rendelkezni?
Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról (1%-át egy regisztrált civil szervezetnek, további 1%-át pedig valamely technikai számmal rendelkező egyháznak vagy a kiemelt költségvetési előirányzatnak). Ezt legkésőbb 2018. május 22-ig az szja-bevallási formától függetlenül is megteheti.

Az szja 1% felajánlására jogosult civil szervezetek listája itt érhető el. Az szja +1% felajánlására jogosult egyházak és a kiemelt előirányzat listája itt érhető el.

Az 1+1 %-os felajánlásáról – függetlenül attól, hogy a 2017-es személyi jövedelemadó-bevallását hogyan nyújtja be – a bevallással együtt vagy akár attól elkülönülten is rendelkezhet.

A rendelkezést 2019. május 20-ig benyújthatja:

  • a személyi jövedelemadó-bevallás részeként (elektronikus úton, vagy postai úton, illetve a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),
  • az e-szja felületen az online kitöltő program segítségével (elektronikus úton, vagy postai úton, illetve a NAV ügyfélszolgálatain személyesen)
  • a 18EGYSZA jelű nyomtatványon (elektronikus úton, vagy postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen - vagy írásbeli meghatalmazással - eljárva, lezárt borítékban).

Az 1+1%-ról rendelkező nyilatkozatán jelezheti azon döntését is, hogy nevét és elérhetőségét (postai, illetve elektronikus levelezési címét) az Ön által kedvezményezettként feltüntetett civil szervezettel közölje a NAV. Az adatkezelési hozzájárulás és az adatok feltüntetése a rendelkező nyilatkozaton önkéntes, nem feltétele az érvényes rendelkezésnek. Felhívjuk a figyelmét, hogy a 2019. évben benyújtott, bevett egyház technikai számára szóló nyilatkozatát újabb nyilatkozat beadásáig, vagy a nyilatkozat visszavonásáig a 2018. évet követő években is figyelembe veszi a NAV.

A támogatásokat ezúton is köszönjük!


Köszönet

A VE-GA Gyermek és Ifjúsági Szövetség köszöni mindazoknak, akik adójuk 1%-ával a gyermek és ifjúsági táboroztatását és képzési tevékenységét segítették. Kérjük, hogy a későbbiekben is támogassák tevékenységünket. 

Az elmúlt évek felajánlásaival kapcsolatban itt találhatóak további információk: beszámolók (1 %)